Oktober 2010

Invita har netop introduceret et nyt og anderledes look. I modsætning til de senere års stramme kantede linier, så er Invita nye køkken præget af runde og bløde former. Hos vores genboer rundt omkring i Europa, har de organiske former for længst holdt sit indtog. Det er altså denne trend som Invita nu introducerer i Danmark. Både Athena og Trendline lågen kan leveres med de nye bløde former.

Konkret opnås det nye look, ved at montere afrundede gavle på de synlige ender af skabssektionerne.Det være sig på både underskabe, overskabe og højskabe. Kombineret med afrundede sokler og bordplade, ender det altså med et helt anderledes udtryk end det traditionelle danske køkken look.

Invita

Udtrykket kommer især til sin ret, hvis køkkenet er indrettet med en køkkenø.

Andre kan også
Designet er dog ikke helt fremmed i Danmark. Lejlighederne i det meget omtalte byggeri “Bølgen” i Vejle er alle udstyret med køkkener med lignende former. Køkkenerne er tegnet af Henning Larsen Tegnestue og er produceret af Hanstholm Køkken. Det afrundede køkken fra Hanstholm køkkenet, er ikke kun forbeholdt lejlighederne i Bølgen, men sælges også til alle andre.

Endvidere er JACOB JENSEN Kitchen 1 køkkenet bygget op over lidt den samme ide. Dog med skrå skabe og mere kantede former i forhold til

Hanstholm Køkken

Invitas nye design.