Hej,
Jeg håber at her er nogen med en masse erfaring, der har lyst til kommentere/hjælpe her.

Vi har købt en gammel herskabs lejlighed på Frederiksberg, og køkkenet er det oprindelige fra starten af 1900, så det bliver vores første projekt at lave det…..

Vi har været lidt rundt hos forskellige køkkenfirmaer, og udover at vi skal købe et nyt køkken, skal vi have alt i hvidevarer, loftet skal sænkes, væggene pudses, kort sagt alt skal laves, det eneste vi selv skal stå for er nedrivningen.

Vordingborg køkkener laver ikke total løsninger, Kvik synes vi ikke rigtig om, lidt for ringe kvalitet.
Men har fundet et super lækkert køkken hos HTH hvor prisen kommer til at ligge omkring de 240.000,- sælger er gået langt udover budgettet, vi startede med at sige vi ville bruge 100.000,- og så kørte det bare der ud af, vi vil gerne betale det det koster, men det skal selvfølgelig også være indenfor rimelighedens grænser. For en god ordens skyld har vi kigget hos Invita, og har mødt en meget behagelig sælger, og er nu i gang med at få lavet et tilbud derfra, hans umiddelbare pris ‘overslag’ var på 160.000,- dette giver en pris forskel på 80.000,- hvilket er rigtig mange penge i min verden.
Er der nogen her der har erfaring med totalentreprise, eller erfaringer med HTH eller Invita, så kom endelig med jeres ind spark, jeg synes det er svært at gennemskue…….