Modellervoks er noget som næsten alle børn elsker at lege med og har i hjemmet. Navnet ”modellervoks”, kan alle vidst genkende fra sin barndom. At lege med modellervoks er, at man kan blive fedtet og griset til og det har man erfaret, at børn godt kan lide.

Børn bliver måske tiltrukket af modellervoksen, fordi man får mulighed for at lege med noget, der næsten ingen regler eller begrænsninger har. Så længe man har nok med modellervoks, kan man lave næsten alt med det.

For de helt små børn handler legen med modellervoks meget om sanseoplevelsen. Følelsen af at mærke modellervoksen mellem sine fingre, og kunne forme den. Her får børn rig mulighed for at bruge sin fantasi til at forme modellervoksen med. De kan få den til at forestille ting, dyr, skabninger, som opstår i deres fantasi. Det kan eksempelvis være en bil, et fantasidyr, en fingering, barnets yndlings tegneseriefigur, vinduespynt, hoppebold og uendeligt andre ting, som man lige har i tankerne.  

For de lidt større børn, kan modellervoksen bruges til at skabe realistiske figurer med små detaljer på. Her får finmotorikken konstant lov til at blive udviklet og forbedret, men også i forhold til fantasi og at få ført fantasien ud i verden. Med modellervoks kan børn i den grad få lov til at slippe fantasien løs.

Denne type legetøj er også i stand til at samle hele familien, fordi alle kan være med. Et legetøj man kan bruge virkelig mange timer på, selvom det blot er en lille smule modellervoks, der skal til.

Man kan finde et herligt udvalgt af modellervoks og redskaber til modellervoks modellervoks til børn, så man kan føre sit barns fantasier og kreativitet ud i verden. En ting er sikkert – Der er ingen grænser for, hvad I sammen i fælleskab og hver for sig kan lave!