Er det tid til forandring i hjemmet, men har du samtidig ikke det største budget? Det behøver ikke koste alverdens at skabe forholdsvis store forandringer på kort tid. Ønsker du dig eksempelvis en helt ny stue, kan du med få midler skabe et helt nyt rum, som vil give helt nyt liv til dit hjem.

Klargøring til forandringerne

Inden du går i gang, er det en god idé at tage en runde i stuen, for at se, om der ikke er noget, der skal smides ud eller gives væk. Start med at saml alle de ting, du har kigget længe nok på og som trænger til et nyt hjem. Fjern alt det overskydende og få gjort hovedrent inden du starter projekt ”ny stue”. Allerede her er der nok sket en lille forandring.

Brainstorming og shopping

Når først du har gjort din stue klar til en lille forvandling, kan du sætte dig ned og brainstorme. Hvilke farver er du vild med? Hvad er dit budget? Hvor meget skal skiftes ud? Skal du bare ud og shoppe lidt fine småting hist og her, eller er du ude i et lidt større projekt som f.eks. at slibe gulvet. Hvis du eksempelvis ville slibe gulvet, bør du finde nogle, som kan hjælpe dig med dette. Læs mere her. Hvis ikke, er det bare med at komme ud og shoppe. Du kan opfriske din stue og give helt nyt liv med nye sofapuder, et sødt tæppe, nye billeder til væggene, farverige vaser mm.

De sidste detaljer

Efter din shoppetur, hvor du har købt en masse fine ting i alle dine yndlingsfarver, er det bare med at få det placeret rundt i stuen, så det bliver kombineret med dine gamle ting. Så skal du nok føle en forandring og blive rigtig glad for din nye stue.