Vidste du godt, at man faktisk spiser med øjnene. Okay, det er selvfølgelig din mund som indtager maden, men det er almindeligt kendt, at når maden ser appetitlig ud, så smager den også bedre. Det samme gør sig faktisk gældende med din borddækning. Desto mere indbydende bordet ser ud, desto gladere og mere sultne bliver dine gæster og dig selv. Derfor er det en god idé at køb køkkenudstyr fra kendte brands hos Kitchen Living Dining, så du er sikker på, at maden både smager godt og bliver serveret flot. Du kan læse mere her og få inspiration.

En smuk borddækning

Uanset om du skal dække op på terrassen og bage lækre pizzaer i din pizzaovn, eller om du dækker op inde i stuen til en hyggelig aften med rødvin og en god steg, så skal du have styr på din borddækning. En god borddækning tager udgangspunkt i et fint tema, så start med at finde ud af, hvilken farve din dug og dine stofservietter skal have. Når du har fundet ud af, hvilken farve de skal have, så kan du begynde at planlægge, hvilke blomster, som du skal købe og sætte i en smuk vase. Bagefter skal du have fundet tallerkener og bestik frem, så der er noget at spise maden med.

Kom godt i mål

Når du har styr på tallerkener, bestik, glas og alt det gængse, så kan du gå i gang med at skabe en rød tråd i din borddækning. Du bør også sørge for, at der er god afstand imellem dine gæster. Hvis tingene står alt for tæt, kan det hurtigt virke klemt og proppet, hvilket ikke er særlig appetitligt. Er du i tvivl om, hvor du skal starte, så hop ind på hjemmesiden og få god hjælp til, hvilke elementer du kan sammensætte, så du får den mest appetitlige borddækning. God fornøjelse.